Nem vonult be a börtönbe

2018. 10. 11., cs - 09:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök elfogták azt a 24 éves férfit, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

A Dabasi Rendőrkapitányság járőrei 2018. október 10-én 17 óra 25 perckor Bugyi, Beleznay utcában igazoltattak egy férfit. A rendőrök megállapították, hogy a 24 éves férfi ellen az a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja három elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. A járőrök a szendrőládi lakost elfogták, majd a Dabasi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.