Országos összesítő

2019. 02. 12., k - 04:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. február 11-én  0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 189 személyt fogott el, közülük 64 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 212 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 102 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 18 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, és 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.