Országos összesítő

2019. 02. 12., k - 04:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. február 11-én  0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 189 személyt fogott el, közülük 64 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 212 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 102 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 18 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, és 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét körözés volt ellene érvényben

A budapesti nyomozók elfogták azt az 50 éves nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.