Országos összesítő

2019. 02. 12., k - 04:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. február 11-én  0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 189 személyt fogott el, közülük 64 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 212 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 102 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 18 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, és 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.