Óvjuk a kérészek táncát!

2019. 06. 19., sze - 15:42
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, lassan megkezdődik a Tisza virágzása, kérészek táncát csodálhatjuk a folyó egész szakaszán. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi őreivel  együttműködve plakátokat helyeznek ki a kikötőkben és a vízpart melletti kiszolgálóegységeknél. Folyamatosan ellenőrzik a Tiszát és mellékfolyóit. Felhívják a hajózók figyelmét a különleges rovarok jelenlétére, a betartandó szabályokra  és ellenőrzik a horgászokat is.

k

 

k

 

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.