Sikeres akció

2021. 01. 22., p - 09:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kisbéri Rendőrkapitányság területén hajtottak végre körözési akciót az egyenruhások.

A bűnügyi és a rendészeti állomány közösen hajtott végre körözési akciót a Kisbéri Rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. január 21-én kora reggeltől. A rendőrök az egész napot arra szentelték, hogy olyan személyek kezén kattanjon a bilincs, akik körözés hatálya alatt állnak. Az akció ideje alatt egy férfit szándékos bűncselekmény elkövetésén tetten értek és négy szabálysértési körözöttet fogtak el. Közülük ketten befizették a rájuk kiszabott büntetést, kettőt pedig büntetés-végrehajtási intézetbe szállítottak az egyenruhások. Emellett egy olyan személlyel szemben intézkedtek, aki ellen korábban tartózkodási hely megállapítását rendelték el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.