Tűző napon álldogált

2018. 06. 13., sze - 12:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpározás közben ismerte fel a budaörsi otthonából eltűnt hölgyet a szabadnapján is éber körzeti megbízott, így időben érkezett a segítség.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult körözési eljárás egy 77 éves hölgy eltűnése ügyében, aki 2018. június 11-én este távozott otthonából ismeretlen helyre.

A szabadnapját töltő Bodnár Gergely r. főtörzsőrmester, a Budaörsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2018. június 12-én Budaörs egyik utcájában kerékpározott, mikor a déli hőségben arra lett figyelmes, hogy az egyik útkereszteződésben egy hölgy áll a tűző napon, akinek arca feltehetően az erős napsütéstől már láthatóan kipirosodott.

A szabadnapos rendőr a hölgyben felismerte az eltűnés miatt keresett személyt, ezért haladéktalanul értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik a segítségre szoruló hölgyet biztonsági intézkedés keretében átadták családtagjai részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.