Forgalomkorlátozások Nógrád megyében október 23-án

2018. 10. 19., p - 15:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a nemzeti ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.

  • Salgótarjánban útlezárás, illetve forgalomkorlátozás lesz érvényben 8 órától 13 óra 30 percig a Rákóczi út, Pécskő út és Munkás út közötti szakaszán. Kerülni a Meredek út, illetve a Szerpentin utca irányába lehet.
  • Balassagyarmaton 14 óra 30 perctől 17 óra 30 percig teljes szélességében lezárják a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila utca és Civitas Fortissima tér közötti szakaszát.
  • Pásztón, a Hunyadi János utcát teljes szélességében lezárják 16 óra és 17 óra között, a Fő út kereszteződésétől a Nagymező út kereszteződéséig.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.