Forgalomkorlátozások Nógrád megyében október 23-án

2018. 10. 19., p - 15:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a nemzeti ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.

  • Salgótarjánban útlezárás, illetve forgalomkorlátozás lesz érvényben 8 órától 13 óra 30 percig a Rákóczi út, Pécskő út és Munkás út közötti szakaszán. Kerülni a Meredek út, illetve a Szerpentin utca irányába lehet.
  • Balassagyarmaton 14 óra 30 perctől 17 óra 30 percig teljes szélességében lezárják a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila utca és Civitas Fortissima tér közötti szakaszát.
  • Pásztón, a Hunyadi János utcát teljes szélességében lezárják 16 óra és 17 óra között, a Fő út kereszteződésétől a Nagymező út kereszteződéséig.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.