Ideiglenes forgalmirend-változás Hódmezővásárhelyen

2018. 10. 22., h - 08:42
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása miatt 2018. október 23-án ideiglenes forgalomkorlátozás várható Vásárhely belterületén.

Az ünnepi rendezvényhez kapcsolódóan, 2018. október 23-án 9 óra 30 perc és 10 óra között időszakos forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők az Oldalkosár utcában, illetve a Kaszap utcán az Oldalkosár utca és Tóalj utca között.
Szükség esetén a forgalmat rendőrök segítik.

Kérjük a közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.