24 órás lőverseny Esztergomban

2019. 10. 15., k - 08:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A versenyzők 24 órán keresztül, alvás és pihenő nélkül teljesítették a feladatokat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság két lőkiképzője, Csomán János r. főtörzszászlós és Borka László r. őrnagy immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a 24 órás lőbajnokságot Esztergomban. Az országban egyedülállónak számító verseny lényege, hogy a résztvevők 24 órán keresztül éjjel-nappal folyamatosan lőnek, alvás és pihenő nélkül. A versenyen a korábbi évekhez hasonlóan idén is a maximális, 50 fő vett részt. A szervezők minden évben különös gondot fordítanak arra, hogy érdekes, nem átlagos lőfeladatokat állítsanak össze, amelyeket a legváltozatosabb testhelyzetekből, nehezítésekkel, fizikai terheléssel, az éjszaka folyamán logikai és koncentrációt különösen igénybe vevő módon kell teljesíteniük. Az idei versenyen Rafai Richárd bizonyult a legjobbnak, a második helyen Seres László végzett, a harmadik helyezést pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársa, Illés Gábor rendőr százados szerezte meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.