A Közgyűlés elfogadta a beszámolót

2019. 04. 26., p - 08:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének beszámolóját a Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangúlag elfogadta.

Farkas Gábor rendőr dandártábornok, rendőrfőkapitány 2019. április 25-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Komárom-Esztergom megye 2018. évi közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról.

A közgyűlésen részt vett Dr. univ. Dzsupin Ottó rendőr dandártábornok, a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ igazgatója.

Az ülésen a képviselők által feltett kérdésekre a rendőri vezetők szóban adtak választ.

A képviselők a közbiztonság érdekében végzett tevékenységért köszönetüket fejezték ki a megye rendőri állományának, majd a testület egyhangúlag elfogadta a beszámolót.

1

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.