A sárvári rendőrök mentették ki a Rábából az asszonyt

2016. 08. 07., v - 19:14
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy helyi nőt sodort el a folyó Sárvárnál.

Egy, a Rába folyó sárvári szakaszán sodródó személyről érkezett bejelentés a központi segélyhívó telefonszámra 2016. augusztus 7-én délután. A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a bejelentés helyszínére indultak és néhány másodperces várakozást követően megpillantották a folyó közepén sodródó nőt.

Papp Csaba r. törzszászlós, a Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka az esőzésektől megáradt, így az átlagosnál magasabb vízállás és az erős sodrás ellenére a folyóba ugrott és a sodrással szembe úszva megragadta az időnként már a vízben alámerülő nőt. Kollégánk átkarolta az asszonyt és mintegy 150 méteres sodródást követően egy folyóba dőlt fába sikerült megkapaszkodnia. Közel húsz percig tartotta az asszonyt a parancsnok, mire Ihász Zsolt r. törzsőrmester és Szabó Dániel r. törzsőrmester, valamint a katasztrófavédelem munkatársai rájuk találtak és közös erővel kihúzták őket a vízből.

A mentőszolgálat munkatársai már a parton várták az asszonyt és kollégánkat, aki mindössze egy kis hámsérüléssel megúszta a délutáni kalandot. A 62 éves sárvári nőt pedig kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.