Állj közénk! Pályaválasztási kiállítás Sopronban

2019. 11. 22., p - 06:38
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni és a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársai az általános iskolák felső tagozatos tanulói részére meghirdetett kiállításon népszerűsítették a rendőri hivatást.

A Kapuvári és a Soproni Rendőrkapitányság rendőrei 2019. november 21-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett Pályaválasztási kiállításon vettek részt Sopronban. Ezen a rendezvényen elsősorban az általános iskolák 8. osztályosait várták a kiállítók. A toborzókkal történő személyes beszélgetéseken a látogató fiatalok egyrészt a rendőrképzés felvételi követelményeiről, másrészt a rendőri hivatásról kaphattak részletes tájékoztatást.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.