Békés megyei rendőröket díjazott a Magyar Autóklub

2017. 12. 29., p - 12:55
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiemelkedő szakmai munkájáért díjazott egy parancsnokot és egy balesethelyszínelőt a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete.

Két közlekedési rendőrt díjazott a Magyar Autóklub Békés megyében. A Dél-Alföldi Regionális Szervezet a 2017-ben nyújtott kiváló teljesítménye elismeréséül jutalmazta Szabó Lajos r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetőjét, és Gonda Zsolt r. főtörzszászlóst, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának helyszínelőjét, balesetvizsgálóját.

Az elismeréseket 2017. december 29-én, a hagyományoknak megfelelően Békéscsabán, a rendőrség előtti kereszteződében adták át.  A jelzőlámpákat 10 óra után rövid időre kikapcsolták, majd rendőrök irányították a forgalmat. Miután megérkezett a kereszteződésbe a Magyar Autóklub autója, Szikszai István, a szervezet békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László, a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte köszöntötte a díjazottakat. Átadták a szervezet ajándékcsomagjait és gratuláltak a balesetek megelőzéséért, a közlekedésbiztonság javításáért végzett kiemelkedő munkájukhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt őrizetben

A győri rendőrök elfogtak egy 35 éves zalaegerszegi férfit, aki megfenyegette, majd elvette alkalmi ismerőse pénztárcáját.

 

Egy nap alatt két drogdíler

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.