Csapatépítés az oktatáson

2018. 02. 22., cs - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai intézkedéstaktikai képzést tartottak Balatonakarattyán.

A Balatonkenese Rendőrőrs állománya részére intézkedéstaktikai képzést tartottak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Balatonakarattyán, a Honvéd Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban 2018. február 20-án. A jogszabályok oktatása mellett ismertették a kényszerítő eszközök általános alkalmazásának szabályait, kiemelten a bilincselés módját, annak szabályos alkalmazását. Bemutatták az elvezető fogásokat, majd a ruházat-, csomag- és gépjármű-átvizsgálás általános alkalmazásának szabályait.

A képzés a hatékony munkavégzést segítette, melyet havi rendszerességgel, változatos helyszíneken szerveznek meg a jövőben.

intézkedéstaktika

intézkedéstaktika


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.