Díjátadó Veszprémben

2019. 06. 13., cs - 13:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő megyei fordulójának dobogós helyezettjeit jutalmazták a rendőrök és a Skoda Piedl Autókereskedés vezetője.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Skoda Piedl Autókereskedéssel együttműködve 2019. június 1-jén rendezte meg a Közlekedik a család elnevezésű országos vetélkedő megyei fordulóját Veszprémben, a Tesco parkolóban.

A versenyen a legeredményesebbnek a veszprémi Józsa család bizonyult, így ők képviselik majd a megyét az országos versenyen, melyet 2019. június 22-én és 23-án rendeznek meg Vas és Zala megyékben. A második helyen a jásdi Kovács család, míg a harmadik helyen a borzavári Torkos család végzett.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Skoda Piedl Autókereskedés vezetője 2019. június 13-án adták át a jutalmakat az első három helyezett családnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.