Díjátadó Veszprémben

2019. 06. 13., cs - 13:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő megyei fordulójának dobogós helyezettjeit jutalmazták a rendőrök és a Skoda Piedl Autókereskedés vezetője.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Skoda Piedl Autókereskedéssel együttműködve 2019. június 1-jén rendezte meg a Közlekedik a család elnevezésű országos vetélkedő megyei fordulóját Veszprémben, a Tesco parkolóban.

A versenyen a legeredményesebbnek a veszprémi Józsa család bizonyult, így ők képviselik majd a megyét az országos versenyen, melyet 2019. június 22-én és 23-án rendeznek meg Vas és Zala megyékben. A második helyen a jásdi Kovács család, míg a harmadik helyen a borzavári Torkos család végzett.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Skoda Piedl Autókereskedés vezetője 2019. június 13-án adták át a jutalmakat az első három helyezett családnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.