Dobogóra állhattak a győri ügyeletesek

2017. 09. 14., cs - 10:05
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Harmadik helyezést értek el a győri ügyeletesek a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjainak III. Országos Szakmai Versenyén.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont 2017. szeptember 12-én és 13-án a Rendőrség Tevékenység-irányítási és Hívásfogadó Központjai III. Országos Szakmai Versenyének. A megmérettetésen 19 megyei rendőr-főkapitányságról, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányságról érkezett háromfős csapatok elméleti és gyakorlati tudásukról adtak számot. A versenyen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata: Tóközi Imre r. őrnagy, Koncz Norbert r. alezredes és Péczi Krisztina r. törzszászlós a harmadik helyen végzett.

III.helyezés


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.