„Dönts jól, a jövőd a tét!”

2018. 10. 11., cs - 12:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri hivatással is megismerkedhetnek a pályaválasztási kiállításra kilátogatók Nyíregyházán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal immár 19. alkalommal szervezte meg a „Dönts jól, a jövőd a tét!” elnevezésű pályaválasztási kiállítást 2018. október 11-12-én Nyíregyházán, a Continental Arénában. A kiállításon a korábbi évekhez hasonlóan a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság is képviselteti magát. A hivatásos szolgálat iránt érdeklődők a rendőröket kérdezhetnek a rendőri hivatásról, baleset- és bűnmegelőzési információkat kaphatnak, valamint megtekinthetik a bűnügyi-technikai kiállítást.

A kétnapos rendezvényen a megyei toborzócsoport tagjai is jelen vannak, akik a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek adnak felvilágosítást. Tájékoztatást adnak a jelentkezés feltételeiről és módjáról, a felvételi eljárásról, valamint a képzésről.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.