Egyesületi évértékelő rendezvény

2019. 03. 25., h - 18:55
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete ünnepélyes keretek között tartotta meg évértékelő rendezvényét és küldöttgyűlését.

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete 2019. március 25-én a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában tartotta meg évértékelő rendezvényét és tisztújító küldöttgyűlését.

A rendezvény elöljárója Horváth Lajos r. ezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese volt, aki köszöntötte a rendőr-főkapitányság egykori munkatársait.

"

Németh János Antal, a Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesületének elnöke beszédében köszöntötte a jelenlévő vendégeket, valamint beszámolt az egyesület elmúlt évben elért eredményeiről.

"

Ezt követően számos nyugdíjas kolléga kapott elismerést az egyesületben végzett kiemelkedő munkájáért, valamint emléklapot és ajándékot kerekévfordulós születésnapja alkalmából.

A rendezvényen színes és színvonalas előadások, műsorok garantálták a jó hangulatot, majd az ebéd elfogyasztását követően lehetőség nyílt a múlt emlékeinek, a közös munkából eredő régi élmények felelevenítésére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Skoda Röszkén

A magyar rendőrök a cseh hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.