Egyesületi évértékelő rendezvény

2019. 03. 25., h - 18:55
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete ünnepélyes keretek között tartotta meg évértékelő rendezvényét és küldöttgyűlését.

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete 2019. március 25-én a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában tartotta meg évértékelő rendezvényét és tisztújító küldöttgyűlését.

A rendezvény elöljárója Horváth Lajos r. ezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese volt, aki köszöntötte a rendőr-főkapitányság egykori munkatársait.

"

Németh János Antal, a Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesületének elnöke beszédében köszöntötte a jelenlévő vendégeket, valamint beszámolt az egyesület elmúlt évben elért eredményeiről.

"

Ezt követően számos nyugdíjas kolléga kapott elismerést az egyesületben végzett kiemelkedő munkájáért, valamint emléklapot és ajándékot kerekévfordulós születésnapja alkalmából.

A rendezvényen színes és színvonalas előadások, műsorok garantálták a jó hangulatot, majd az ebéd elfogyasztását követően lehetőség nyílt a múlt emlékeinek, a közös munkából eredő régi élmények felelevenítésére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.