Együttműködés és összetartozás

2018. 03. 13., k - 15:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője zászlószalagot adományozott az évfordulóját ünneplő Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központnak.

Ünnepi állománygyűléssel emlékeztek a forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára Balatonakarattyán, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban 2018. március 13-án. A megemlékezést követően a közelmúltban 100 éves évfordulóját ünneplő központnak zászlószalagot adományoztak az alakulattal együttműködő társszervek vezetői.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője beszédében elmondta, hogy az adományozott szalag a két szerv közötti együttműködést és összetartozást szimbolizálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.

 

Megvágta az arcát

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették azt a 44 éves férfit, aki a gyanú szerint egy láncfűrésszel sebesítette meg ismerősét.