Elismerés a győri rendőröknek

2018. 01. 01., h - 08:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiójának elnöke 2017. december 31-én tárgyjutalomban részesítette a Győri Rendőrkapitányság két munkatársát.

A Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója az elmúlt évekhez hasonlóan, ebben az évben is elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonságáért kifejtett tevékenységéért. Köszönetük jeleként 2017. december 31-én két győri kollégánk - Farkas Péter rendőr őrmester a Közrendvédelmi Osztály járőre és Major Richárd rendőr törzsőrmester a Közlekedésrendészeti Osztály baleseti helyszínelője - vehetett át tárgyjutalmat a Magyar Autóklub képviselőitől.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.