Elismerés a Magyar Autóklubtól

2017. 12. 31., v - 11:24
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság két munkatársa kapott ajándékot a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetétől.

A több éves hagyománynak megfelelően a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete 2017. december 31-én 10 órakor Zalaegerszegen, a Dísz téren köszönte meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság érintett állományának a közlekedés biztonsága érdekében kifejtett tevékenységét.

A tárgyjutalmat az idei évben is az a két egyenruhás kapta, akik az év során a legeredményesebbnek bizonyultak saját szakterületükön. Az autóklub képviselői ajándékcsomagot adtak át a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelőjének, Tóth Judit rendőr főtörzsőrmesternek és közrendvédelmi járőrének, Glavanovics Norbert rendőr főtörzsőrmesternek.

 

A rendőrök lelkiismeretes munkavégzésükkel, kiemelkedő szakmai hozzáértésükkel és jó teljesítményükkel érdemelték ki az elismerést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.