Elismerésben részesültek

2018. 01. 12., p - 11:43
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Kiemelkedő szolgálatellátásért adott át jutalmakat az országos rendőrfőkapitány.

Papp Károly r. altábornagy 14 rendőrt és egy polgárőrt részesített elismerésben 2018. január 12-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.

A jutalmazottak közül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság két rendőre és egy sajósenyei polgárőr kapott elismerést a 2018. január 3-án Sajóvámos belterületén történt halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozó, segítségnyújtást elmulasztó gázoló felderítésében és elfogásában nyújtott kiemelkedő tevékenységéért.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság egy-egy ügyeletvezetője, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hat munkatársa pedig az osztrák hatóságok által 2018. január 4-én kezdeményezett határon átnyúló üldözés eredményeként Németországban betörést elkövetők gyors és szakszerű elfogása során kifejtett példaértékű helytállásért vehetett át jutalmat az országos rendőrfőkapitánytól.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy nap alatt két drogdíler

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.

 

Páncélszekrényt loptak

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

 

Egy órára csökkent a várakozási idő Röszkén

Több mint 342 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik mintegy 106 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén kilépő irányban meghaladta a négy órát is, ami hétfő reggelre egy órára csökkent.

 

Átszerelte a rendszámot

Pogány közelében igazoltatták a rendőrök azt a férfit, aki jogosulatlanul szerelt fel autójára egy próbarendszámot.