Elismerések március 15-e alkalmából

2019. 03. 14., cs - 11:15
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül öt rendőrségi főtanácsos, egy igazságügyi tanácsos és 21 rendőrségi tanácsos címet adományozott. Miniszteri emléktárgyat heten vehettek át.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány a Magyar Sajtó Napja alkalmából Rendőrségi Aranytollat és Szent György emlékérmet adományozott Fábián Barnának, a Magyar Televízió műsorvezető riporterének, Havassy Anna Katalinnak, a Győr+média újságíró szerkesztőjének és Olajos Gergőnek a Kékfény Bűnügyi Magazin szerkesztő műsorvezetőjének.

Az országos rendőrfőkapitány a bűnmegelőzés, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Petőfi emlékplakettet adományozott Dr. Ambrus Zoltán rendőr alezredesnek, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetőjének, Dr. Fülöpné Dr. Csákó Ibolya rendőr alezredesnek, az ORFK Bűnügyi Főigazgatóság kiemelt főreferensének és Táncos Anita rendőr őrnagynak, a Szolnoki Rendőrkapitányság kiemelt főelőadójának.

Az ünnepségen több munkatárs országos rendőrfőkapitányi elismerést vehetett át a szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.