Elismerések március 15-e alkalmából

2019. 03. 14., cs - 11:15
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül öt rendőrségi főtanácsos, egy igazságügyi tanácsos és 21 rendőrségi tanácsos címet adományozott. Miniszteri emléktárgyat heten vehettek át.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány a Magyar Sajtó Napja alkalmából Rendőrségi Aranytollat és Szent György emlékérmet adományozott Fábián Barnának, a Magyar Televízió műsorvezető riporterének, Havassy Anna Katalinnak, a Győr+média újságíró szerkesztőjének és Olajos Gergőnek a Kékfény Bűnügyi Magazin szerkesztő műsorvezetőjének.

Az országos rendőrfőkapitány a bűnmegelőzés, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Petőfi emlékplakettet adományozott Dr. Ambrus Zoltán rendőr alezredesnek, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetőjének, Dr. Fülöpné Dr. Csákó Ibolya rendőr alezredesnek, az ORFK Bűnügyi Főigazgatóság kiemelt főreferensének és Táncos Anita rendőr őrnagynak, a Szolnoki Rendőrkapitányság kiemelt főelőadójának.

Az ünnepségen több munkatárs országos rendőrfőkapitányi elismerést vehetett át a szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.