Elismerések március 15-e alkalmából

2018. 03. 13., k - 18:02
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2018. március 12-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül hat rendőrségi főtanácsos, egy igazságügyi főtanácsos, egy igazságügyi tanácsos és 15 rendőrségi tanácsos címet adományozott. Miniszteri emléktárgyat heten vehettek át.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a Magyar Sajtó Napja alkalmából Rendőrségi Aranytollat adományozott Kollárné Kálló Izabellának, az InfoRádió volt szerkesztő-riporterének, Szabóné Csontos Stefánia rendőr ezredesnek, az ORFK Kommunikációs Szolgálat vezetőjének és Dankóné Nagy Éva rendőr alezredesnek, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének.

Az országos rendőrfőkapitány a bűnmegelőzés, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Petőfi emlékplakettet adományozott Telekné Furák Mónika rendőr alezredesnek, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, osztályvezetőjének, és Kékiné Rozsnyai Évának, a Rendőrmúzeum igazgatójának.

Az ünnepségen több munkatárs országos rendőrfőkapitányi elismerést vehetett át a szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton bújtak meg

Egy személyvonat ülései alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Keressük Oláh Andreát

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a nő eltűnése ügyében.

 

Elvitte, majd összetörte

A 31 éves férfi egy ismerőse autóját tulajdonította el, majd balesetet okozott vele. A hajdúnánási nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Ablakon át

A rendőrök még menekülés közben elfogták azt a férfit, aki az ablakon át menekült ki a házból Jászteleken.

 

Életveszélyes vita

Közös szórakozásuk után egy homgrodi férfi megütötte ismerősét, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.