Elismerések március 15-e alkalmából

2018. 03. 13., k - 18:02
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2018. március 12-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül hat rendőrségi főtanácsos, egy igazságügyi főtanácsos, egy igazságügyi tanácsos és 15 rendőrségi tanácsos címet adományozott. Miniszteri emléktárgyat heten vehettek át.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a Magyar Sajtó Napja alkalmából Rendőrségi Aranytollat adományozott Kollárné Kálló Izabellának, az InfoRádió volt szerkesztő-riporterének, Szabóné Csontos Stefánia rendőr ezredesnek, az ORFK Kommunikációs Szolgálat vezetőjének és Dankóné Nagy Éva rendőr alezredesnek, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének.

Az országos rendőrfőkapitány a bűnmegelőzés, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Petőfi emlékplakettet adományozott Telekné Furák Mónika rendőr alezredesnek, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, osztályvezetőjének, és Kékiné Rozsnyai Évának, a Rendőrmúzeum igazgatójának.

Az ünnepségen több munkatárs országos rendőrfőkapitányi elismerést vehetett át a szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Figyelmetlenség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy sofőr nekihajtott a leengedett sorompónak Múcsonyban.

 

Nincs veszett ügy

A kaposvári nyomozók négy gyanúsítottat hallgattak ki két betörésben.

 

Becsapta a sértettet

Mobiltelefont hirdetett meg egy internetes portálon a gyanúsított, de a vásárlónak csak egy klón készüléket küldött.