Elismerések Veszprém megyében

2018. 04. 21., szo - 10:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Pogány Péter rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójának Szent György Érdemjelet, dr. Páter János rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat vezetőjének rendőrségi főtanácsos, Babos Tibor rendőr törzszászlósnak, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának rendőrségi tanácsosi címet adományozott.

Magyarország belügyminisztere az eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül a bűnügyi technikusi kategóriában Az Év Rendőre Miniszteri Díjat Magyar Marianna címzetes rendőr őrnagynak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusának adományozta.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Hebling Ernő rendőr alezredest, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetőjét.

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány rajzpályázatot hirdetett az állomány gyermekei részére. A pályázaton az óvodás és általános iskolás gyermekek rajzaikkal mutatták be, hogy milyennek képzelik édesanyjuk, édesapjuk hivatását, a szolgálatban töltött napját. A rajzpályázat helyezettjeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. április 20-án az ünnepélyes állománygyűlésen hirdette ki.

A rendezvényen a fentieken túl a Veszprém megyei rendőrfőkapitány elismeréseket és díjakat adott át 6 együttműködő szervezetnek és képviselőjének, 1-1 kollégának főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet adományozott, 2 munkatársat magasabb beosztásba nevezett ki, és 45 főt elismerésben részesített. Az Év Rendőrkapitánysága elismerést - a 2017. évben nyújtott tevékenysége alapján - a Tapolcai Rendőrkapitányság kapta.

Ajándéktárgyat adományozott a főkapitánysággal való együttműködés során végzett tevékenységéért és a hiteles tájékoztatásért Mátyus Tamásnak, a Veszprémi 7 Nap felelős szerkesztőjének, az MTI Veszprém megyei tudósítójának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.