Elismerések Veszprém megyében

2018. 04. 21., szo - 10:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Pogány Péter rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójának Szent György Érdemjelet, dr. Páter János rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat vezetőjének rendőrségi főtanácsos, Babos Tibor rendőr törzszászlósnak, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának rendőrségi tanácsosi címet adományozott.

Magyarország belügyminisztere az eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül a bűnügyi technikusi kategóriában Az Év Rendőre Miniszteri Díjat Magyar Marianna címzetes rendőr őrnagynak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusának adományozta.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Hebling Ernő rendőr alezredest, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetőjét.

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány rajzpályázatot hirdetett az állomány gyermekei részére. A pályázaton az óvodás és általános iskolás gyermekek rajzaikkal mutatták be, hogy milyennek képzelik édesanyjuk, édesapjuk hivatását, a szolgálatban töltött napját. A rajzpályázat helyezettjeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. április 20-án az ünnepélyes állománygyűlésen hirdette ki.

A rendezvényen a fentieken túl a Veszprém megyei rendőrfőkapitány elismeréseket és díjakat adott át 6 együttműködő szervezetnek és képviselőjének, 1-1 kollégának főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet adományozott, 2 munkatársat magasabb beosztásba nevezett ki, és 45 főt elismerésben részesített. Az Év Rendőrkapitánysága elismerést - a 2017. évben nyújtott tevékenysége alapján - a Tapolcai Rendőrkapitányság kapta.

Ajándéktárgyat adományozott a főkapitánysággal való együttműködés során végzett tevékenységéért és a hiteles tájékoztatásért Mátyus Tamásnak, a Veszprémi 7 Nap felelős szerkesztőjének, az MTI Veszprém megyei tudósítójának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.