Elismerések Veszprém megyében

2018. 04. 21., szo - 10:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Pogány Péter rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójának Szent György Érdemjelet, dr. Páter János rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat vezetőjének rendőrségi főtanácsos, Babos Tibor rendőr törzszászlósnak, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának rendőrségi tanácsosi címet adományozott.

Magyarország belügyminisztere az eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül a bűnügyi technikusi kategóriában Az Év Rendőre Miniszteri Díjat Magyar Marianna címzetes rendőr őrnagynak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusának adományozta.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Hebling Ernő rendőr alezredest, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetőjét.

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány rajzpályázatot hirdetett az állomány gyermekei részére. A pályázaton az óvodás és általános iskolás gyermekek rajzaikkal mutatták be, hogy milyennek képzelik édesanyjuk, édesapjuk hivatását, a szolgálatban töltött napját. A rajzpályázat helyezettjeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. április 20-án az ünnepélyes állománygyűlésen hirdette ki.

A rendezvényen a fentieken túl a Veszprém megyei rendőrfőkapitány elismeréseket és díjakat adott át 6 együttműködő szervezetnek és képviselőjének, 1-1 kollégának főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet adományozott, 2 munkatársat magasabb beosztásba nevezett ki, és 45 főt elismerésben részesített. Az Év Rendőrkapitánysága elismerést - a 2017. évben nyújtott tevékenysége alapján - a Tapolcai Rendőrkapitányság kapta.

Ajándéktárgyat adományozott a főkapitánysággal való együttműködés során végzett tevékenységéért és a hiteles tájékoztatásért Mátyus Tamásnak, a Veszprémi 7 Nap felelős szerkesztőjének, az MTI Veszprém megyei tudósítójának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Elvitte a pénztárcát, keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki eltulajdonított egy pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt, egy áruházban vásárló nő táskájából.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.