Elismert veszprémi irányító

2018. 03. 01., cs - 15:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Átadták „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” díjat.

Balatonkenesén, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban tartották a Tevékenység-irányítási Központok és Ügyeleti Szolgálatok továbbképzését 2018. február 26-27. között. Az eseményen Hablicsek Nikoletta rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztályának vezetője adta át „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” elismerést Ujvári Attila rendőr alezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ vezetőjének. Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóságának Ügyeleti Főosztálya minden évben szavazás alapján választja ki az év osztályvezetője és helyettese díjra érdemes kollégáit.

Ujvári Attila rendőr alezredes 31 éve szerelt fel a rendőrséghez, és egész eddigi pályafutása alatt közrendvédelmi területen látott el szolgálatot. Megalakulása óta, azaz 2013. november 16-tól kezdődően dolgozik a veszprémi Tevékenység-irányítási Központban osztályvezetőként.


díj


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.