Elismert veszprémi irányító

2018. 03. 01., cs - 15:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Átadták „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” díjat.

Balatonkenesén, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban tartották a Tevékenység-irányítási Központok és Ügyeleti Szolgálatok továbbképzését 2018. február 26-27. között. Az eseményen Hablicsek Nikoletta rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztályának vezetője adta át „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” elismerést Ujvári Attila rendőr alezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ vezetőjének. Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóságának Ügyeleti Főosztálya minden évben szavazás alapján választja ki az év osztályvezetője és helyettese díjra érdemes kollégáit.

Ujvári Attila rendőr alezredes 31 éve szerelt fel a rendőrséghez, és egész eddigi pályafutása alatt közrendvédelmi területen látott el szolgálatot. Megalakulása óta, azaz 2013. november 16-tól kezdődően dolgozik a veszprémi Tevékenység-irányítási Központban osztályvezetőként.


díj


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére:

 

Ki akart rabolni egy idős férfit

A kőbányai nyomozók egy szolgálaton kívüli, hivatásos állományú büntetés-végrehajtási kolléga segítségével fogták el a támadót.