Elismert veszprémi irányító

2018. 03. 01., cs - 15:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Átadták „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” díjat.

Balatonkenesén, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban tartották a Tevékenység-irányítási Központok és Ügyeleti Szolgálatok továbbképzését 2018. február 26-27. között. Az eseményen Hablicsek Nikoletta rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztályának vezetője adta át „Az év Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője 2017-ben” elismerést Ujvári Attila rendőr alezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ vezetőjének. Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóságának Ügyeleti Főosztálya minden évben szavazás alapján választja ki az év osztályvezetője és helyettese díjra érdemes kollégáit.

Ujvári Attila rendőr alezredes 31 éve szerelt fel a rendőrséghez, és egész eddigi pályafutása alatt közrendvédelmi területen látott el szolgálatot. Megalakulása óta, azaz 2013. november 16-tól kezdődően dolgozik a veszprémi Tevékenység-irányítási Központban osztályvezetőként.


díj


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.