Emléklap a rendész növendékeknek

2017. 10. 06., p - 13:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány emléklappal köszöntötte a diákokat Bátonyterenyén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az idén is örömmel tett eleget a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Fáy András Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma megtisztelő meghívásának 2017. október 6-án. A tanintézmény hagyományossá vált aradi vértanúk emléke előtt tisztelgő rendezvényen a 10. évfolyamos növendékek is fogadalmat tettek.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány köszöntőjében a diákoknak jó tanulmányi eredményeket kívánt és egyben reményét fejezte ki, hogy minél több rendész növendéknek tetszik meg a rendőri hivatás és felnőttként csatlakoznak a rendőrség állományához. A megyei rendőrfőkapitány a tanulóknak avatásuk alkalmából emléklapot adott át.

A rendezvény zárásaként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Révész Ákos rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az aradi vértanúk emlékére állított kopjafánál koszorút helyezett el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Többször visszament rongálni

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 44 éves helyi férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.