Év rendőre Pápán

2021. 09. 22., sze - 12:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere a 2020. év rendőre díjban részesítette a helyi rendőrkapitányság egyik munkatársát.

A jutalmazott hivatásos, Mehringer Richárd rendőr százados magas szintű és lelkiismeretes munkájának köszönhetően a szervezeti teljesítménycélok elérése 2020. évben olyan mértékben valósult meg, hogy a felderítések terén a Pápai Rendőrkapitányság Veszprém megye legjobbjai között lehetett.  Az ismeretlen elkövetők kézre kerítésétől a vádelőkészítésig sikerült egy nagy horderejű gépkocsifeltörés-sorozatot felderítenie a tavalyi évben. A megbízott alosztályvezető szolgálatellátása során tevékenységével példát mutat kollégáinak, az elöljárók által megfogalmazott elvárásokkal mindig azonosulni tud, elhivatottsága a rendőri pálya felé töretlen. Az ünnepségen - amelyen dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Regdon László rendőr ezredes, a Pápai Rendőrkapitányság vezetője is részt vettek - dr. Áldozó Tamás polgármester dicséretben és jutalomban részesítette Mehringer Richárd rendőr századost kiemelkedő magatartásáért.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.