Évbúcsúztató ünnepség

2018. 12. 18., k - 10:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete jó hangulatú, színes programokkal tarkított évzáró rendezvényt tartott.

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete 2018. december 17-én a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában, évbúcsúztató ünnepség keretében köszöntötte a nyugállományban lévő egykori munkatársakat.

A rendezvényt Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg, köszöntötte a rendőr-főkapitányság egykori munkatársait.

Németh János Antal, a Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesületének elnöke ünnepi beszédében köszöntötte a jelenlévő vendégeket, beszámolt az egyesület elmúlt évben elért eredményeiről. Ezt követően számos nyugdíjas kolléga kapott emléklapot és ajándékot kerek évfordulós születésnapja alkalmából. A rendezvényen színes és színvonalas előadások, műsorok garantálták a jó hangulatot.

Az ebéd elfogyasztását követően lehetőség nyílt a múlt emlékeinek, a közös munkából eredő régi élmények felelevenítésére. A kellemes, jó hangulatban eltelt délutánon a rég elfeledett emlékek ismét életre keltek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kíván egykori munkatársainak!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.