Évértékelés, feladatszabás

2018. 03. 01., cs - 15:32
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Évértékelő és feladat meghatározó értekezletet tartottak 2018. március 1-jén a Rendőrségi Igazgatási Központban.

A társ- és együttműködő szervezetek, a rendőrség központi, területi és helyi vezetői, valamint számos meghívott vendég jelenlétében összegezte a rendőrség 2017 évben végzett tevékenységét Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány. Az értekezleten Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség 2010-2017. években végzett munkájáról tartott előadást, majd meghatározta a következő időszak főbb feladatait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére:

 

Ki akart rabolni egy idős férfit

A kőbányai nyomozók egy szolgálaton kívüli, hivatásos állományú büntetés-végrehajtási kolléga segítségével fogták el a támadót.