Fontosnak tartották, hogy személyesen mondjanak köszönetet

2019. 08. 09., p - 09:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Szolgálaton kívül segített a nyíregyházi rendőr.

Egy budapesti hölgy kereste meg levélben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetőjét 2019. július 29-én. Leírta, hogy a férje súlyos autóbalesetet szenvedett még 2018. július 22-én éjjel, Budapesten, a Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésében. Két szolgálaton kívül lévő rendőr sietett a férje segítségére és megmentették az életét. Kiderítette, hogy az egyik rendőr a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársa és személyesen szeretnének neki köszönetet mondani az önzetlen segítségért.

dr. Illés László r. alezredes kapitányságvezető büszkén tette lehetővé a találkozót 2019. augusztus 8-án, a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon. A sérüléseiből felépült férj hálásan rázott kezet Baranyi János r. főtörzsőrmesterrel, aki egy évvel korábban elsősegélyben részesítette és a mentők megérkezéséig mindvégig mellette volt. A házaspár és a kollégánk számára is felejthetetlen a rendhagyó találkozás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.