Határon innen és túl

2019. 10. 21., h - 09:26
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Közel 400-an vettek részt a Nagyvárad-Debrecen Szupermaratonon.

Széleskörű összefogásnak köszönhetően, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Hajdú Rendészeti Sport Egyesület 2019. október 20-án második alkalommal rendezte meg az OrganicaFX Running Nagyvárad - Debrecen Szupermaratont.

A nemzetközi futóverseny – amelyen egyéni ultramaraton, két fős, öt fős és tíz fős csapatokban lehetett nevezni – Nagyvárad központjából rajtolt, és az államhatáron átfutva Ártánd, Biharkeresztes, Mezőpeterd, Berettyóújfalu, Szentpéterszeg, Tépe, Derecske, Sáránd, Mikepércs érintésével a debreceni Kossuth téren ért célba.

A versenyen több ország közel 400 futója vett részt. A futók Közép- Európa egyik legfrekventáltabb, ugyanakkor legszebb útvonalán haladnak át, ezért az OrganicaFX Running szervezőinek kiemelt célkitűzései között szerepelt a sport és az egészséges életmód népszerűsítése mellett, a közlekedésbiztonságra és a baleset-megelőzésre történő figyelemfelhívás is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.