Hiteles példaképek

2019. 08. 17., szo - 10:49
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendkívüli teljesítményt nyújtottak munkatársaink a Korinthosz ultrafutóversenyen.

A Korinthosz ultrafutóversenyt 2019. augusztus 16-17-én rendezték meg Szekszárdon a Szekszárd-Baja-Szekszárd között kijelölt hitelesített pályán, mely jelentős része árvízvédelmi töltésen haladt, de több helyen közlekedési útvonalat is érintett. A versenyre két kollégánk is jelentkezett.

A 80 km-es távra 150 regisztráció érkezett, köztük dr. Tóbiás Rajmund rendőr ezredesé, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjéé, aki a távot 9 óra   36 perc 21 másodperc alatt teljesítette.

A 160 km-es távra 100 versenyző regisztrált, köztük Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő fegyveres őr is, aki 20 óra 55 másodperc alatt teljesítette a 161,08 kilométert, azaz a 100 mérföldet. Eredménye Spartathlon – egy 246 kilométeres ultramaratoni futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között –  kvalifikációt jelenthet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományában szolgálatot teljesítő kollégák komoly fizikai és mentális terhelésnek voltak kitéve, de képesek voltak ezt kezelni és megoldani. Sikeresen célba értek, amihez szívből gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt őrizetben

A ceglédi rendőrök gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy jászkarajenői férfit.