Hiteles példaképek

2019. 08. 17., szo - 10:49
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendkívüli teljesítményt nyújtottak munkatársaink a Korinthosz ultrafutóversenyen.

A Korinthosz ultrafutóversenyt 2019. augusztus 16-17-én rendezték meg Szekszárdon a Szekszárd-Baja-Szekszárd között kijelölt hitelesített pályán, mely jelentős része árvízvédelmi töltésen haladt, de több helyen közlekedési útvonalat is érintett. A versenyre két kollégánk is jelentkezett.

A 80 km-es távra 150 regisztráció érkezett, köztük dr. Tóbiás Rajmund rendőr ezredesé, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjéé, aki a távot 9 óra   36 perc 21 másodperc alatt teljesítette.

A 160 km-es távra 100 versenyző regisztrált, köztük Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő fegyveres őr is, aki 20 óra 55 másodperc alatt teljesítette a 161,08 kilométert, azaz a 100 mérföldet. Eredménye Spartathlon – egy 246 kilométeres ultramaratoni futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között –  kvalifikációt jelenthet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományában szolgálatot teljesítő kollégák komoly fizikai és mentális terhelésnek voltak kitéve, de képesek voltak ezt kezelni és megoldani. Sikeresen célba értek, amihez szívből gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.