Ismerkedés a rendőrség munkájával

2018. 05. 17., cs - 13:47
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Rendőrkutya-simogatás, lovas bemutató és sok más érdekes program Dunakeszin.

Tizenkettedik alkalommal hívta nyílt napra az óvodásokat és iskolásokat a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ dunakeszi objektumába 2018. május 16-án és 17-én. Az eseményen több száz gyermek vett részt, akik a Készenléti Rendőség zenekarának megnyitóját követően szolgálati kutyás és lovas bemutatókat láthattak, megtekinthették a rendőrség gépkocsijait és motorkerékpárjait, sőt, még egy helikopterbe is beszállhattak. A nyílt napon a Terrorelhárítási Központ, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is bemutatta eszközeit és munkáját. A vállalkozó kedvűek a TEK akadálypályáján, illetve traffipax-szal mért futóversenyen tehették próbára képességeiket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.