Ismét remekeltek kollégáink

2020. 07. 07., k - 10:50
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az UTT126 Ultra Tisza-tó futóversenyen nyújtottak remek teljesítményt a Tolna megyében szolgáló munkatársaink.

Negyedik alkalommal szervezték meg 2020. július 5-én az UTT-126, Tisza-tót megkerülő 126 kilométeres futóversenyt. A távot egyedül vagy csapatban, de akár kerékpárral is meg lehetett tenni a vállalkozókedvűeknek. A versenyre 339 – különböző összetételű – csapat és 303 egyéni versenyző nevezett.

Az Ultrabalaton kistestvéreként is emlegetett versenyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon szolgálatot teljesítő munkatársaink is részt vettek. Az ország rendőreiből verbúválódott Szolgálati agarak nevű csapat két alapembere Kovács Krisztián rendőr hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója és Noé Attila rendőr törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója. A fiúk – ahol elindulnak – csaknem minden versenyt megnyernek a Szolgálati agarakkal. Ez történt a Tisza-tavi megmérettetésen is. Ezúttal nagy csatában győzték le a második helyezettet úgy, hogy a 126 kilométeres távot 7 óra 41 perc 11 másodperc alatt tették meg.  

kép
A képen a győztes csapat két Tolna megyei tagja (balra) Kovács Krisztián, (jobbra) Noé Attila

A tisztán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaiól álló csapat „Úgynézki Igen” néven nevezett a versenyre. Kollégáink 5-10 fős férfi kategóriában indultak, annak ellenére, hogy a csapat csaknem fele nő volt. A Tolna megyei csapat 11 óra 30 perc 23 másodperc alatt sikeresen teljesítette a 126 kilométeres távot, ezzel 26. helyen végeztek abban a kategóriában, amit a Szolgálati agarak megnyertek.

kép
A képen balról jobbra: Brachamer Zsuzsanna, (felül) Mészáros Zoltán, Takács Péter, Bodnár Csilla, Bódog Ildikó, (ülnek balról jobbra: Máté Csaba, Elmer Márk, Huszti Gábor)

A megmérettetésen ismét emberfeletti teljesítményt nyújtott Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója, aki egyedül vágott neki a 127,65 kilométeres távolságnak a rekkenő hőségben. Kollégánk, kedvese biciklis kísérete mellett, 13 óra 51 perc 13 másodperc alatt ért célba, ezúttal is feszegetve teljesítőképességének határait.

kép
A képen Prantner Gábor és kedvese, Edit

Valamennyi kollégánknak és segítőiknek gratulálunk a remek teljesítményhez!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!