Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

2021. 12. 03., p - 07:54
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A konzultációnak a Tiszafüredi Rendőrkapitányság adott otthont.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Halmai Ferenc rendőr ezredes, a Tiszafüredi Rendőrkapitányság vezetője 2021. december 2-án a rendőrkapitányság épületében megtartott fórumon köszöntötte a fórum résztvevőit. A rendőri vezetők, a polgármesterek és szakemberek, a nemzetiségi önkormányzatok megjelent tagjaival, a településeken működő polgárőr szervezetek vezetőivel, a járási hivatal valamint az oktatási intézmények képviselőivel közösen tekintették át a közrend és a közbiztonság helyzetét. Az egybegyűltek a konzultáció során beszámoltak eddigi tapasztalataikról, továbbá megvitatták a felmerülő aktuális kérdéseket. A fórumon a rendőrség képviselői méltatták a polgárőr szervezetek egész évben kifejtett támogató munkáját, valamint a munkamegbeszélés résztvevőinek megköszönték azt a konstruktív együttműködést, amellyel a közbiztonság fenntartásához 2021. évben is hozzájárultak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.