Jutalmat kaptak

2020. 08. 13., cs - 13:44
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Elismeréseket adott át és megköszönte a rendőrök, a rendvédelmi alkalmazottak és egy szolgálati kutya kiváló munkáját is Pest megye rendőrfőkapitánya.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Nagy László r. dandártábornok 2020. augusztus 13-án a Rendőrségi Igazgatási Központban ünnepélyes állománygyűlés keretében jutalmazta meg a rendőröket, a rendőrségi alkalmazottakat valamint a főkapitányság Dakota nevű szolgálati kutyáját, kiváló szakmai munkájuk elismeréseképpen.

Belügyi szervnél hivatásos szolgálati viszonyban eltöltött évek után szolgálati jelet adományozott és elismerésben részesített 26, kerekévfordulós születésnapja alkalmából jutalmat adott át 4, kiemelkedő szakmai tevékenységéért „Példás Helytállásért” emlékplakett elismerést nyújtott át 5, valamint kiemelkedő szolgálatteljesítésért dicséretben és jutalomban részesített 14 kollégát, valamint a főkapitányság állományában szolgáló kutya is átvehette munkájáért, jól megérdemelt csontját.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.