„Kék szívvel az autista gyermekekért!”

2020. 12. 18., p - 08:52
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az idei évben is meghirdette adománygyűjtő akcióját.

Az elmúlt évhez hasonlóan a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai körében az idei évben is meghirdette - immár hagyományossá váló - karácsonyi adománygyűjtő akcióját. 

Az adománygyűjtés kedvezményezettje idén a Nógrádi Autizmus Alapítvány, akik a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolában harminc óvodás- és iskoláskorú gyermeknek tartanak foglalkozásokat.

Az alapítvány célja elsősorban a Nógrád megyében autizmussal élő gyermekek oktatásának és nevelésének támogatása, az autisták társadalomba való beillesztésének segítése.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén – a járványügyi helyzetre való tekintettel – 2020. november 23. és 2020. december 15. között pénzadománnyal tudtak hozzájárulni az adományakcióhoz.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága gyermekjátékokkal és gyermekek részére készült láthatósági eszközökkel támogatta az adománygyűjtést.

Az összegyűlt pénzt, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által adományozott játékokat és láthatósági eszközöket a rendőr-főkapitányság teljes állománya nevében Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át Varga Gézáné kuratóriumi elnök részére 2020. december 17-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.