Kibocsátó ünnepség Miskolcon

2018. 06. 22., p - 14:08
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban 418 rendőr fejezte be tanulmányait.

A szakgimnázium fennállására, valamint a rendőr tiszthelyettes képzés 25. évfordulójára való megemlékezést követően 2018. június 22-én megtartott kibocsátó ünnepség elöljárója Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány volt.

Kimagasló tanulmányi eredménye és példamutató magatartása eredményeként belügyminiszteri elismerésben és tárgyjutalomban Polónyi Balázs próbaidős rendőr őrmester, míg országos rendőrfőkapitányi dicséretben és tárgyjutalomban Gönczi Roland János, Szigeti Viktória és Turbók Bence próbaidős rendőr őrmesterek részesültek. A szakgimnázium igazgatója a 2016/2018-as évfolyam évfolyamelsői címét Turbók Bence próbaidős rendőr őrmesternek adományozta. Az érintettek az elismeréseket az országos rendőrfőkapitánytól, valamint a szakgimnázium igazgatójától végzős évfolyamtársaik és az ünnepségen megjelent nagyszámú érdeklődő előtt vehették át.

A most pályájukat kezdő fiataloknak sok sikert, kitartást és helytállást kívánunk a rendőri szerveknél folytatandó szakmai munkájukhoz! Kívánjuk, hogy legyenek büszkék választott hivatásukra!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

9/48

Az ittas vezetők harmadik „fekete hétvégéje” a Csongrád megyei utakon.

 

Túlsúlyos tréler

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

 

Hamis útlevél

A török férfi a debreceni repülőtéren bukott meg az ellenőrzésen. A nyírábrányi rendőrök elfogták.