Kibocsátó ünnepség Vas megyében

2019. 01. 16., sze - 15:03
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban huszonhét rendőr fejezte be tanulmányait.

Az első, másfél éves képzésen részt vett évfolyam végzősei – sikeres vizsgáikat követően – ünnepélyes keretek között erősítették meg esküjüket 2019. január 16-án, a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban megtartott kibocsátó ünnepségen. Az oktatási intézmény ezen képzésén – a fegyveres szervek és a vagyonvédelem rendészeti ágazati képzésben tanuló – a rendészet ismeretek szakmai érettségi vizsgát tett fiatalok vehettek részt.

Az esemény elöljárója Hollósi Gábor r. ezredes, a Szakgimnázium igazgatója volt, aki sok sikert, kitartást és helytállást kívánt a végzett tiszthelyetteseknek a rendőri szerveknél folytatandó szakmai munkájukhoz! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.