Kinevezték

2018. 03. 01., cs - 15:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett dr. Téglás Zoltán rendőr ezredes.

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. március 1-jei hatállyal kinevezte dr. Téglás Zoltán rendőr ezredest a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság élére.

Dr. Téglás Zoltán rendőr ezredes 1992. május 1-jével került a rendőrség hivatásos állományába. Pályáját a Szolnoki Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Vizsgálati Alosztály állományában vizsgálói beosztásban kezdte meg, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Személyzeti Osztályán főelőadói, illetve később kiemelt főelőadói beosztásban folytatta. A Rendőrtiszti Főiskola felsőfokú rendőrszervezői szaktanfolyamán 1996-ban szerzett diplomát, majd 2003-ban elvégezte a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karát, 2005-ben rendészeti szakvizsgát tett, 2007-ben pedig elvégezte a rendészeti vezetővé képzőt.

2005. április 1-jei hatállyal a megyei rendőr-főkapitányság Hivatala, Ügyeleti Osztály osztályvezetői beosztásába került, amelyet 2006. decemberétől a hivatalvezetői poszt követett. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetésével 2016. szeptember 1-jével bízták meg.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: