Kinevezték a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetőjét

2021. 12. 01., sze - 15:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett Kiss Ferenc rendőr alezredes.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. december 1-jei hatállyal kinevezte Kiss Ferenc rendőr alezredest a Mezőtúri Rendőrkapitányság élére. A megyei rendőrfőkapitány a mai napon ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a rendőrkapitány részére. 

Kiss Ferenc rendőr alezredes 1996-ban lépett a rendőrség kötelékébe. A Szolnoki Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztályán forgalomellenőrző járőrként kezdett 1996. július 1-jétől, majd 2001. július 1-jén a Közrendvédelmi Osztály alosztályvezető-helyetteseként dolgozott. 2007-ben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának kiemelt főelőadója, majd 2012. március 1-jétől megbízott, 2013. november 1-jétől pedig kinevezett vezetője lett. 2021. május 1-jei hatállyal a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetésével bízták meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.