Körzeti Megbízotti Iroda nyílt Görcsönyben

2021. 10. 22., p - 14:58
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A település polgármestere ünnepélyes keretek között adta át az épületet.

Balogh László rendőr ezredes a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Korontos Zoltán rendőr ezredes, a Pécsi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője 2021. október 21-én vette át a Görcsönyi Körzeti Megbízotti Iroda épületét Kőszegi Tamástól, Görcsöny polgármesterétől. Az irodát az önkormányzat alakította ki a rendőrség pedig ehhez a munkavégzéshez szükséges berendezéseket, felszereléseket adta.

A polgármester elmondta, örül annak, hogy a projekt megvalósult, és kialakították az irodát. Beszédében hangsúlyozta, hogy az új irodának köszönhetően a helyi és környező lakosság számára közelebbivé, és még könnyebben elérhetővé válik a rendőrség, és ezzel tovább növelhető a közbiztonság is.

A pécsi rendőrkapitány megköszönte a polgármesternek, hogy új körzeti megbízotti irodát hozhattak létre Görcsönyben, ahol eddig ilyen objektum nem volt. Az új irodában két körzeti megbízott lát el szolgálatot, a körzetükhöz Görcsöny, Regenye, Szőke és Ócsárd tartozik. A körzeti megbízottak munkájának szerves része a helyi és környékbeli emberekkel való közvetlen kapcsolattartás. A korszerű épület kialakításának köszönhetően a helyi rendőrök kulturált környezetben fogadhatják a hozzájuk forduló lakosságot, és a kor elvárásainak megfelelő munkakörnyezetben dolgozhatnak.

Végezetül a polgármester és a rendőrkapitány jó munkát kívánt az irodában szolgálatot teljesítő rendőröknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam