Kutyás bemutató a megyei polgárőrnapon

2019. 09. 05., cs - 08:27
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna megyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a hétvégi rendezvényen mutatták be a szolgálati ebek munkáját.

Szekszárdon szervezték meg a hétvégén a Megyei Polgárőrnapot, melyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát. A rendezvényen három kollégánk mutatta be a kutyás szolgálat munkáját az érdeklődőknek. Putnoki Krisztián rendőr zászlós, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársa, Antal Ádám rendőr főtörzsőrmester, a Tamási Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Szabó Zoltán, a Paksi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőrtársaik – Jack, Zulu, Samu és Bounty – először egy általános igazoltatást imitáltak. Ezt követően egy garázda magatartást tanúsító-, majd egy fegyveres személy elfogását mutatták be a nézőknek.

A rendőrségi bemutatójában közreműködtek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.