Kutyaszemle Veszprémben

2019. 10. 23., sze - 10:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Munkaértekezletet és szemlét tartottak a megyei kutyavezetőknek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkaértekezletet szervezett a rendőrségi kutyavezetőknek 2019. október 21-én, ahol megtörtént a kutyák és az őket szállító szolgálati gépjárművek szemléje. A programra meghívást kapott a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Kutyavezető-képző és Állatfelügyeleti Központjának vezetője, dr. PhD. Less Ferenc rendőr alezredes, Zsoldi Tamás rendőr főtörzszászlós, szakoktató, valamint az A&E 2000 Kereskedelmi, Állategészségügyi és Pénzügyi Szolgáltató Betéti Társaság ügyvezetője, dr. Színes András főállatorvos is.

A kutyás szolgálat megyei szakirányító osztályvezetője ismertette az elmúlt és idei év eredményeit, beszámolt a fejlesztési irányokról, az innovációs és újító egységes akaratról, amelyek mára meghatározzák a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálat tevékenységét.

A nap további részében a kutyás járőrök Veszprém város frekventáltabb helyein láttak el gyalogos szolgálatot a négylábúikkal, akiket a lakosság örömmel fogadott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.