Megyei polgárőrnap Balatonkenesén

2018. 09. 16., v - 15:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egy személygépkocsit és két robogót adott át a rendezvényen a polgárőröknek.

A rendőrség is képviseltette magát a 2018. szeptember 15-én Balatonkenesén megrendezett Veszprém megyei polgárőrnapon. A megjelenteket Tömör István, Balatonkenese polgármestere, Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének elnöke, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Csaplár Zoltán, az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese köszöntötte.

A nyitóünnepségen a Veszprém megyei rendőrfőkapitány három gépjárművet adott át a megyei polgárőr egyesületeknek. A korábbi rendőrségi személygépkocsit és a két robogót a polgárőrség használja a továbbiakban feladatai ellátásához.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség munkájának segítése, a közös szolgálatellátás és az aktív közreműködés elismeréseként húsz polgárőrt részesített jutalomban a rendezvényen. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége a folyamatos magas színvonalú szakmai segítsége elismeréséül Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát adományozta Tóth Gábor rendőr őrnagynak, a Zirci Rendőrőrs parancsnokának, továbbá Szent László plakett elismerésben részesítette Miklósi György rendőr századost, a Veszprémi Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztályának vezetőjét.

A polgárőrnapon részt vettek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is, akik rendőrségi bemutatót tartottak, valamint bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal szolgáltak a jelenlévőknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.