Négy évtized egy munkahelyen

2020. 07. 14., k - 10:02
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.

Az alezredes 1980-ban kezdte pályáját a főkapitányság illetmény számfejtő csoportjában közalkalmazottként. Negyven év elteltével, hivatásosként ennek a csoportnak a vezetőjeként vonult nyugállományba.
A nem minden napi életútja és a területen végzett kitartó, magas szintű munkája elismeréseként Csenkeiné Örkényi Eleonórát a napokban jutalomban részesítette Kovács István gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes. Az átadáskor a vezérőrnagy kiemelte az alezredes pálya iránti elkötelezettségét, hiszen szinte egyedülálló, hogy valaki ugyanott dolgozik négy évtizeden át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a hajnali kifosztó

A rendőrök akkor érték tetten az elkövetőt, amikor éppen egy - miskolci buszmegállóban - alvó férfitől próbálta elvenni az értékeit.

 

Embercsempész Nagylaknál

A feltartóztatott személyekkel szemben a további eljárást a román határőrizeti szerv folytatja le.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.