Nemzetközi lőverseny Lengyelországban

2019. 09. 19., cs - 12:28
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A borsodi rendőrök jó eredményekkel tértek haza a Kárpátok Eurorégió Egyenruhás Szolgálatainak XIII. Lupkówi Puska 2019 elnevezésű nemzetközi lőversenyéről.

Lengyelország, Ukrajna, Szlovákia és Magyarország összesen 38 csapata versenyzett 2019. szeptember 11-e és 13-a között a Lengyelországban található Lupkówban megrendezett nemzetközi lőversenyen. A résztvevőknek pisztollyal és gépkarabéllyal kellett különböző távolságról lőlapra lőniük, valamint 25 méterről kézigránáttal egy 1 négyzetméteres területre kellett dobniuk.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság delegációja a megmérettetésen női csapatban ötödik, míg a férfiak nyolcadik helyezést érték el. Laczai Zsófia rendőr főtörzsőrmester kézigránátdobásban aranyérmes lett, valamint Bari Ágnes rendőr őrmester a pisztolylövészetben különdíjat kapott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.