Nyílt nap az Egri Rendőrkapitányságon

2017. 11. 18., szo - 09:06
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri hivatás iránt érdeklődő fiatalokat várták az egyenruhások.

Az Egri Rendőrkapitányság toborzó napot tartott 2017. december 17-én délelőtt a főkapitányság dísztermében. A rendezvényre olyan végzős középiskolásokat vártak, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt.


Az eseményt Erdélyi Gábor r. alezredes, kapitányságvezető-helyettes nyitotta meg. Köszöntötte a közel 40 diákot, akik előadást hallgathattak meg többek között arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy rendőrök legyenek.


Az elméleti tudnivalók mellett megnézhették a szolgálati fegyvereket, védő felszereléseket, járműparkot és bepillantást nyerhettek a bűnügyi helyszínelés izgalmas világába is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.