Odafigyelnek

2019. 06. 12., sze - 17:09
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A nyári hőségben a rendőri vezetés kiemelten figyel az állomány munkakörülményeire.

A rendőrök úgynevezett gyakorló öltözetéhez rendszeresített pólók cseréje folyamatban van. Az új teniszpólók kiosztásáig a régi gyakorló pólókat hordhatja az állomány; a nyári melegben természetesen nem kell zubbonyt viselniük.

A 24.hu internetes portál 2019. június 12-én megjelent cikkében valótlanul állítja, hogy az öltözési szabályokon csak azt követően lazítottak központilag, hogy kérdést küldtek a teniszpólókkal kapcsolatban az ORFK-ra. Bár szeretnék elhitetni, hogy ezt ők érték el, a vezetői döntés napokkal a portál kérdése előtt megszületett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.