Önkormányzati beszámoló Pápán

2019. 05. 17., p - 08:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Képviselő-testületi ülésen számolt be a Pápai Rendőrkapitányság vezetője az elmúlt évben elvégzett feladatokról.

Pápa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. május 16-án délelőtt tartotta soron következő ülését, amelynek első napirendi pontja a Pápai Rendőrkapitányság 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló megtárgyalása volt. Szappan Csaba rendőr alezredes, kapitányságvezető ismertette a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, a jellemző tendenciákat, valamint köszönetet mondott a város vezetésének és a társszerveknek a rendőrség munkájának támogatásáért. Ezt követően dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője szólt a képviselő-testülethez. Rövid bemutatkozását követően a Pápai Rendőrkapitányság munkáját jónak értékelte és példaértékűnek tartotta a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködést. Kihangsúlyozta, hogy a Veszprém megyei rendőrök a közlekedés biztonságának javítása érdekében a jövőben is kiemelten kezelik az ittas vezetők elleni fellépést.

Ezt követően a rendőrségi vezetők válaszoltak a feltett kérdésekre, majd a hozzászólások következtek. Végül Pápa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a rendőrségi beszámolót.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.