Önkormányzati beszámoló Pápán

2019. 05. 17., p - 08:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Képviselő-testületi ülésen számolt be a Pápai Rendőrkapitányság vezetője az elmúlt évben elvégzett feladatokról.

Pápa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. május 16-án délelőtt tartotta soron következő ülését, amelynek első napirendi pontja a Pápai Rendőrkapitányság 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló megtárgyalása volt. Szappan Csaba rendőr alezredes, kapitányságvezető ismertette a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, a jellemző tendenciákat, valamint köszönetet mondott a város vezetésének és a társszerveknek a rendőrség munkájának támogatásáért. Ezt követően dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője szólt a képviselő-testülethez. Rövid bemutatkozását követően a Pápai Rendőrkapitányság munkáját jónak értékelte és példaértékűnek tartotta a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködést. Kihangsúlyozta, hogy a Veszprém megyei rendőrök a közlekedés biztonságának javítása érdekében a jövőben is kiemelten kezelik az ittas vezetők elleni fellépést.

Ezt követően a rendőrségi vezetők válaszoltak a feltett kérdésekre, majd a hozzászólások következtek. Végül Pápa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a rendőrségi beszámolót.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.